.
Marina Wally
maandag 1 mei 2023

Marina Wally onder druk: “Betalen of de rolstoel wordt verkocht”

Ze moet de rolstoel nu zelf terugkopen

Toen Marina Wally de beroemde gele rolstoel van Eddy Wally schonk aan het kinderkankerfonds van Gent had ze nooit gedacht dat ze de rolstoel plots online te koop zou aantreffen.

De dochter van Eddy is woest op de verkoper en beweert dat hij geld wil verdienen op de kap van haar vader. Zelf ontkent de man dat volledig.

“Ik snap dat dit voor Marina emotioneel is, maar ik vind het niet fijn dat ze mij afschildert als een bandiet zonder hart. Maar het is toch haar fout dat zij die rolstoel ooit weggaf”, zegt hij in Dag Allemaal.

Het is niet de eerste rolstoel die de man verkoopt en hij startte met het verkopen van tweedehandsrolstoelen toen zijn vrouw in 2003 een trombose kreeg. Daar merkte hij op dat veel patiënten geen dure rolstoel kunnen permitteren.

“Ik deed een eerlijk bod en als handelaar mag ik ermee doen wat ik wil. Ik hoop dat de rolstoel naar een echte Eddy Wally-fan gaat. Er liepen trouwens al enkele biedingen binnen. Maar ik geef Marina de kans tot eind april om de rolstoel voor 500 euro te kopen. Daarna is hij weg.”

Bio van Marina Wally

Meer Over:

Marina Wally