.
News Image

Marina Wally krijgt dreigtelefoons

Zangeres van pure miserie 11 kilo afgevallen.


Enkele weken geleden kondigden wij de nieuwe cd van Marina Wally aan, een cd die er eindelijk is en waarop de zangeres trots op is. Maar naast de vreugde is er ook minder goed nieuws: de zangeres zit volgens Dag Allemaal in zak en as door een dispuut met haar manager. Hugo Colpaert is de man die jaren de touwtjes van de carrière van Eddy Wally in handen had. Waar Eddy was, was Hugo Colpaert. De man deed vroeger ook al het management van Eddy’s dochter Marina, maar Marina besloot een tijdje geleden zelf haar boekingen te regelen. Met succes.



“Bij meneer Colpaert had ik vorig jaar tien optredens, sinds ik het zelf doe al 85!”, glundert Marina Wally. Maar dat succes heeft ook een keerzijde. “Hoe meer optredens en hoe meer succes ik heb, hoe groter de jaloezie! En nu... Wat meneer Colpaert en zijn medewerker doen, dat zijn echte pesterijen: ze boeken optredens waar ik eigenlijk niet kan geraken, omdat ik nog andere boekingen heb. En dan krijg ik kwade e-mails van hen om mij onder druk te zetten. Zijn medewerker belde zelfs om mij te intimideren: hij zei dat ik móest komen optreden of dat ik anders weer met rare verhalen in de krant of op de radio zou komen”, lezen we in Dag Allemaal. Marina beweert in Dag Allemaal dat haar ex-manager optredens vastlegde die onmogelijk combineerbaar zijn. Zo zou Marina op een half uur tijd van Poppel (boven Turnhout) naar Nieuwerkerken bij Aalst moeten rijden, een onmogelijke opdracht.



“Weet je, ik ken meneer Colpaert al zó lang... Hij was papa’s manager, en kind aan huis bij ons. Tussen hen stond ook niet alles altijd tot in de puntjes uitgeschreven. ’t Meeste gebeurde op basis van vertrouwen, en dat was bij mij ook zo. Maar nu gaat dat niet meer”, vertelt Marina Wally in Dag Allemaal. De zangeres beweert dat zij kwade mails krijgt en van pure miserie al elf kilo afgevallen is. Wanneer Dag Allemaal aan Marina vraagt of Colpaert wel altijd eerlijk met haar papa is geweest, volgt dit antwoord: “Dat weet ik niet, daar heb ik geen bewijzen voor. Maar mijn vader heeft mij in de laatste maanden van zijn leven wel gesmeekt om met Hugo Colpaert te breken. Maar nogmaals: ik heb geen bewijzen. Wat ik wel zeker weet: pa had dit verschrikkelijk gevonden.”



Dag Allemaal publiceert ook een reactie van Hugo Colpaert die de beweert dat Marina altijd ‘ja’ zegt en er daardoor dubbele boekingen gebeuren. “Ik kan het niet meer aan om altijd haar problemen op te lossen. Ik heb ook gesukkeld met mijn gezondheid. Als Marina niet meer met mij wil werken, respecteer ik dat. Ik wens haar veel succes met haar carrière, want ik weet dat ze daar veel voor doet.”



Het volledige interview lees je deze week in Dag Allemaal.


Bio van Marina Wally en Eddy Wally