.
Marina Wally
dinsdag 25 april 2023

Marina Wally is boos: “Ik zit diep in de put”

Dit hakt er bij haar héél diep in.

Een rolstoel, voor velen is het een ding waar men liever niet in beland, of liever niet de rest van zijn dagen slijt, zoals Eddy Wally. Voor iemand anders is zo’n rolstoel van een bekend persoon misschien wel het ideale ding om veel geld mee te verdienen.

Toen Eddy’s dochter, Marina Wally, ontdekte dat de rolstoel online te koop stond, werd ze furieus. Dit kan voor haar echt niet.

“Ik zit diep in de put. Weet ge dat mensen mij ervan beschuldigen dat ik geld wil verdienen op de rug van mij pa? Terwijl het iemand anders is die hem probeert door te verkopen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Marina heeft die rolstoel enkele jaren geleden effectief weggedaan terwijl ze de ouderlijke villa aan het opruimen was. Hij stond in de weg, maar ze schonk hem aan het kinderkankerfonds in Gent. Maar wel onder voorwaarde dat ze hem niet zouden door verkopen.

Maar een handelaar wist de stoel toch op de kop te tikken voor 200 euro en verkoopt deze nu zelf door. “Die handelaar had de directeur van het kinderkankerfonds wijsgemaakt dat de rolstoel voor zijn zieke vrouw was. Erg hé!”

Bio van Marina Wally en Eddy Wally