.
Marina Wally
woensdag 21 juli 2021

Marina Wally: “Ik mis papa nog altijd”

Marina bezoekt hem elke week.

Marina Wally is blij dat ze binnenkort weer wat meer kan optreden. Net zoals vele andere artiesten zag ook zij het afgelopen jaar haar agenda leeglopen. Gelukkig was zingen niet Marina’s voltijdse bezigheid. Naast het zingen had Marina nog een voltijdse baan. Op aanraden van Eddy Wally. Har vader zei altijd “Marinaatje, ge moet leven op twee benen”. Nu is Marina officieel op pensioen.

Intussen is Eddy al vijf jaar overleden, maar het gemis slijt niet. Marina heeft het nog altijd moeilijk. Voor Marina is het een troost dat hij nog steeds in de harten zit van de mensen. Zo doet het Marina heel veel plezier dat Eddy deze zomer te zien is in de oude opnames van ‘Tien Om Te Zien’. “Het doet enorm deugd om mijn vader terug te zien op televisie”, zegt Marina in Story. Ook het Eddy-Wally museum in Zelzate dat elke eerste dinsdag van de maand (na afspraak) te bezoeken is, trekt nog steeds veel volk.

Marina probeert elke zondag naar het kerkhof te gaan om het graf van Eddy te bezoeken. “Ik bid en praat tegen mijn ouders, daar put ik troost uit”, vertelt Marina.

Download onze app voor Android of iOS