.
Marina Wally
vrijdag 28 april 2023

Marina Wally emotioneel: “Hij schold me uit voor rotte vis”

Ze wordt gestalkt

Eddy Wally heeft vroeger altijd een eigen gepersonaliseerde rolstoel gehad waarin hij de laatste jaren van zijn leven vaak in heeft gezeten. Toen Marina Wally de rolstoel van de hand deed, schonk ze hem aan het kinderkankerfonds in Gent.

Een handelaar wist de rolstoel van het kinderkankerfonds over te kopen met behulp van een vuile smoes en nu biedt hij hem op zijn beurt weer aan op het internet voor veel geld. En dat maakt Marina kwaad.

Maar er is meer, want de huidige eigenaar van de rolstoel stalkt Marina Wally volop. Hij wil graag een foto van Eddy in de rolstoel om hem zo nog vlotter te kunnen verkopen. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

“Ik heb die man geantwoord dat ik geen privéfoto’s wil geven, maar hij wil geen nee aanvaarden. Hij belde me meermaals, maar omdat ik bleef weigeren schold hij me uit voor rotte vis.”

Marina wou er nog graag een advocaat op plaatsen, maar kwamen al snel tot de constatatie dat ze die man juridisch weinig kunnen doen. “Hij heeft de rolstoel gekocht en is nu de wettelijke eigenaar. Maar we vinden het onkies dat hij er grof geld aan probeert te verdienen. De biedingen starten vanaf 500 euro. We vroegen hem op z’n winst aan een goed doel te geven, maar daar wil hij niet van horen.”

Bio van Marina Wally en Eddy Wally