.
Eddy Wally
woensdag 2 augustus 2023

Marina Wally: “Dat is zo’n laffe daad” 

Ze snapt er niks van 

Het zou niet mogen gebeuren dat vandalen een grafzerk van een overleden persoon toetakelen. Dat getuigt van weinig respect naar nabestaanden en familie toe. Helaas overkwam het Marina Wally. De grafsteen van vader Eddy Wally werd leeggeroofd en toegetakeld.

Marina is er erg van aangedaan en ook haar beste vriendin Marleen vindt het erg jammer voor de dochter van Eddy wat er is gebeurd.

“Ik vind het heel erg dat ze na zo’n laffe daad commentaren als ‘Ze wil weer in de belangstelling staan’ en ‘Ze gebruikt haar vader om in de pers te komen’, te sikken krijgt”, vertelt die beste vriendin in Dag Allemaal.

Dat ze kritiek krijgen, dat zijn ze ondertussen wel gewoon. Maar dit keer doet het toch extra pijn. Voor hen is het dan ook niet meer dan normaal dat ze graag willen weten wie het graf heeft vernield.

Marleen probeert een goeie vriendin te zijn voor Marina en steunt haar. “Ik wil haar beschermen, want ik voel dat ze het zich de laatste tijd veel meer aantrekt als ze commentaar krijgt. Het is al wat geweest de voorbije periode. Eerst die kritiek omdat ze enkele van zijn showkostuums had verkocht in ‘Stukken Van Mensen’ en dan dat gedoe met Eddy’s gele rolstoel.”

Bio van Marina Wally en Eddy Wally