.
Eddy Wally
zondag 13 maart 2022

Marina Wally beleeft moeilijke periode: “ik voelde me verloren…”

Ze is steeds blijven oefenen

Marina Wally wilde na de dood van haar vader nu zes jaar geleden zijn levenswerk voortzetten, maar door de pandemie kon de dochter van Eddy Wally amper optreden: “Ik kreeg daar stress van”, geeft Marina toe in Dag Allemaal.

“Ik voelde me verloren en liep ambetant. Ik ben een Wally, hé. Ik ben het gewend op het podium te staan”, klinkt het bij Marina Wally in Dag Allemaal. Gelukkig had Marina wel genoeg werk bij haar vriend Gabby. “Ik doe daar de boekhouding en de verkoop van mazout, maar dat is toch iets anders dan kunnen optreden voor mensen.”

Al is Marina het na al die tijd niet verleerd om te zingen: “Ik heb regelmatig in mijn tuin geoefend”, knipoogt Marina Wally in Dag Allemaal. “Dan stond ik daar te zingen, en zwierde ik mijn benen in de lucht”, lacht Marina in het weekblad.

“Dat kan ik nog altijd! En zolang dat gaat, wil ik er gerust nog twintig jaar bijdoen. Zoals mijn pa, die bleef ook maar gaan. Met pensioen gaan zegt mij niets”, spreekt Marina Wally duidelijke taal in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android