You are here

Marilou Mermans maakt op 75-jarige leeftijd haar comeback in Thuis

05/11/2019 18:00-

“Dit is een geschenk uit de hemel!”

Marilou Mermans maakt op 75-jarige leeftijd haar comeback op televisie. En met een rol in Thuis is dat een comeback door de grote poort. De actrice zal terugkeren als Els, de ietwat manipulatieve moeder van Peter (een rol van Geert Hunaerts) spelen. Het was alweer tien jaar geleden dat Marilou op de set van Thuis stond…

Ook al wordt haar personage Els vaak omschreven als ‘bitch’, toch is Marilou niet bang van eventuele negatieve reacties. “Ze zal opnieuw veel stof doen opwaaien, zoveel is zeker. Het is heel interessant om zo’n complex personage te spelen,” geeft de actrice toe in Dag Allemaal. Persoonlijk aan iedereen die haar aanspreekt dat Els een goede inborst heeft, zal ze echter niet doen. “Als mensen er zich zo in opboeien, wil dat zeggen dat ik mijn rol goed speel en dat is een compliment”, klinkt het rustig bij Marilou Mermans.

Rustig genieten van haar oude dag is dan ook niet besteed aan de actrice. “Doen alsof het eropzit. Zo zit ik niet in elkaar. Misschien ben ik een beetje gulzig, te gretig, ik weet het niet. Maar dat acteren is een tweede natuur, een behoefte. Zolang mensen mij willen zien, op tv of in het theater, waarom zou ik dan stoppen?” klinkt het duidelijk bij Marilou Mermans.

Meer nieuws over:

Marilou Mermans, Thuis

Gerelateerde bio's: