.
Marilou Mermans
vrijdag 25 november 2022

Marilou Mermans: “Ik zou een moord kunnen begaan”

Ze zou zichzelf wel erin kunnen verliezen

Marilou Mermans heeft het getroffen, ze is 78, maar dat zou je haar niet aangeven. Andere oudere mensen zijn er minder goed aan toe dan zij, en ze probeert zichzelf dan ook niet te vaak te vergelijken met leeftijdsgenoten.

“Ik tracht dicht bij mezelf te blijven en leg de lat voor mezelf hoog. Ik heb ook veel mensen rondom mij die ik graag zie. En zij mij. Zo ben ik vlak voor de coronacrisis nog verhuisd om bij mijn dochter in de buurt te gaan wonen. Los van mijn job, die ik doodgraag doe, is het mijn prioriteit om dicht bij mijn familie te zijn”, zegt ze in Primo.

Marilou is ondertussen grootmoeder van twee prachtige kleindochters, eentje van 17 en eentje van 14. “Zij zijn in de levensfase dat ze nog graag jarig zijn. Ik ben ontzettend fier op hen en hoe zij in het leven staan.”

Wie Marilou komende weken nog graag eens aan het werk wil zien, kan terecht in Antwerpen in zaal Elckerlyc. Daar speelt binnenkort ‘Moord op de Orient Express’.

“Ik denk wel dat ik een moord zou kunnen begaan”, lacht ze. “Niet met voorbedachten rade, maar misschien zou ik een bepaalde situatie mezelf wel kunnen verliezen. Een passionele moord dus… nu, gelukkig kan ik mij ook goed beheersen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marilou Mermans

Meer Over:

Marilou Mermans