.
News Image

Marijn Devalck trekt stekker uit FC De Kampioenen

Hiermee maakt hij zich niet populair.


Anderhalve maand na het overlijden van Johny Voners, trekt Marijn Devalck de stekker uit het vervolg van 'FC De Kampioenen'. Als het van Marijn afhangt, komen er geen nieuwe afleveringen van de populaire reeks meer en dus ook geen vijfde film mee. 'Marijn Devalck stelt veto', bloklettert Dag Allemaal deze week op de cover. Marijn Devalck is niet van plan om mee te werken aan de acht nieuwe afleveringen van de populaire reeks. Die afleveringen zouden binnenkort opgenomen worden, uitzending in het voorjaar van 2021 en dit alles om de 30ste verjaardag van 'FC De Kampioenen' te vieren. 'Nu Johny er niet meer is, zal 't geen waar zijn', lezen we op de cover van Dag Allemaal.



De dood van Johny Voners sloeg bij de fans van 'FC De Kampioenen' in als een bom. Intimi wisten dat Johny niet lang meer te leven had. De aankondiging dat de voorbereidingen voor de opnames van de nieuwe reeks van 'FC De Kampioenen' waren stilgelegd, was een teken aan de wand: het ging slecht met Johny Voners. Hij zou er niet meer doorkomen. Helaas overleed Voners half maart aan de gevolgen van kanker. Met de dood van de 74-jarige acteur slinkt ook de kans dat de nieuwe afleveringen van 'FC De Kampioenen' er effectief komen.



In Dag Allemaal vertelt Marijn Devalck deze week dat hij en verschillende anderen niet van plan zijn om mee te werken aan de nieuwe opnames. Eén van hen zou de vandaag jarige Danni Heylen zijn. 'FC De Kampioenen' zonder Xavier, zonder Boma en zonder Pascalleke, dat zal toch wel vrij moeilijk zijn. We hebben Johny moeten afstaan, hé. Ik zou het echt niet kunnen, voortdoen zonder hem. Ach, ik keek er nochtans wel naar uit om die reeks te doen hoor, mét een genezen Johny. Maar nu? Nee, echt niet. Laat de 'Viva Boma'-film maar een mooi orgelpunt zijn. Daar was hij ook al ziek, maar dat heeft hij perfect verborgen kunnen houden, reageert Marijn Devalck in Dag Allemaal.



Marijn Devalck zei bij de première van de derde film van 'FC De Kampioenen' ook al dat er nooit een vierde film zou komen, die kwam er toch. Of er nu nog nieuw materiaal van 'FC De Kampioenen' komt? De toekomst zal het uitwijzen. Het verdriet bij de cast is nog groot, tijd heelt alle wonden of toch bijna allemaal.

Bio van Marijn Devalck

Meer Over:

Marijn Devalck

Bio van Danni Heylen en Johny Voners