.
Marijn Devalck
maandag 22 november 2021

Marijn Devalck protesteert: “Dat is niet eerlijk”

Hij beseft dat mannen geluk hebben

In Amerika kreeg actrice Sarah Jessica Parker onlangs heel wat commentaar te verduren dat ze er oud begon uit te zien. De actrice is 56 jaar oud en ziet er natuurlijk niet meer zo uit als in de beginjaren van ‘Sex and the city’. Dat ze een opmerking kreeg over ouder worden, dat deed haar heel wat. Want ouder worden hoort tenslotte bij het leven.

Marijn Devalck is al heel wat jaren actief als acteur en Vlaanderen heeft de man ook ouder zien worden. Als jongeman kreeg hij heel vaak oudere rollen aangeboden. In Tv Familie reageert hij. “In het theater is dat makkelijker dan op televisie omdat je met make-up veel kan doen. De laatste jaren speel ik altijd rollen die op mijn lijf geschreven zijn. Ik merk trouwens dat je meer en meer jonge mensen op tv ziet.”

Volgens Marijn is het allemaal begonnen met het afschaffen van de omroepsters op VTM en VRT. “Ik weet dat het nooit zal worden zoals in Frankrijk. Daar zie je heel wat bejaarde en soms zelfs hoogbejaarde sterren op tv. Op de Vlaamse televisie is dat veel minder het geval. Er is een tijd van komen en van gaan. De tijd van gaan komt blijkbaar almaar vroeger, en vooral voor vrouwen. En dat is niet eerlijk.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Marijn Devalck

Meer Over:

Marijn Devalck