.
News Image

Marijn Devalck komt terug op beslissing: “dit wordt een pakkende reünie”

“Dan zouden we De Kampioenen schaamteloos uitmelken.”


De cast van FC De Kampioenen heeft dan toch een manier gevonden om een waardig televisieafscheid te krijgen. Ook na het overlijden van Johny Voners. En zelfs Marijn Devalck kan leven met die beslissing.

Na het overlijden had Marijn ‘Boma’ Devalck zijn veto gesteld tegen nieuwe afleveringen van de populaire sitcom. “Het zou aanvoelen alsof we ‘De Kampioenen’ schaamteloos zouden uitmelken”, verduidelijkt Marijn Devalck zijn standpunt in Dag Allemaal.

Maar nu zijn de plannen gewijzigd. Niet langer gaat het op de achtdelige reeks die op tafel lag, maar wel over een waardige manier om toch een mooi afscheid te krijgen, na dertig jaar succes op televisie. “En daar kan ik mee leven,” getuigt ‘Boma’ in het weekblad.

Marijn Devalck looft An Swartenbroekx die als scenariste niet heeft stilgezeten. “Noem het een eenmalige, pakkende reünie, zonder al te veel melodrama. Een eerbetoon, zoals ons publiek dat volgens mij wil. En zoals ook Johny het gewild zou hebben,” klinkt het emotioneel bij Marijn Devalck in Dag Allemaal.

Bio van Marijn Devalck

Meer Over:

Marijn Devalck

Bio van Johny Voners