.
Marijn Devalck
donderdag 23 september 2021

Marijn Devalck: 'Er hing een donkere wolk boven de opnamen'

Het waren emotionele tijden voor de cast

De fans waren door het dolle heen toen er werd aangekondigd dat de acteurs van ‘Fc De Kampioenen' 8 nieuwe afleveringen zouden opnemen. De dood van Johny Voners, alias Xavier veegde die plannen van tafel.

De acteurs besloten dan maar om afscheid van het publiek te nemen aan de hand van een kerstspecial. Een special waarbij ze ook meteen afscheid namen van hun goede vriend Johny. Kort daarna werd er nog een docureeks opgenomen die op één zal te zien zijn. Voor de acteurs een heel erg lastige periode. “Mocht Johny er nog bij zijn geweest, had die docu wellicht aangevoeld alsof je bladert in een oud fotoalbum. Maar nu hing er altijd een donkere wolk boven de opnames”, vertelt een geëmotioneerde Marijn in Dag Allemaal.

Maar de acteurs vonden steun bij elkaar en doen dat nog steeds. Marijn en Danni staan momenteel samen op de planken in ‘Assisen 3’ als getrouwd koppel. “Ook in ‘De Kampioenen’ waren we al eens samen, maar dat mocht toen niemand weten. In dit stuk speelt Danni een oplichtster en ik leef comfortabel op haar kap”, lacht Marijn.

Bio van Marijn Devalck

Meer Over:

Marijn Devalck

Bio van Johny Voners en Danni Heylen