.
Marieke Dilles in Thuis
vrijdag 16 september 2022

Marieke Dilles: “Ik dacht over alles te goed na”

Ze heeft deze kans gegrepen

Sinds kort heeft Marieke Dilles haan intrede gemaakt in ‘Thuis’ als Vicky. Ze speelt de zus van Dieter en de mama van Ilias en Febe. Het aanbod van de makers van ‘Thuis’ kwam voor Marieke perfect op tijd.

“De voorbije jaren heb ik veel als freelancer gewerkt. Vooral in het theater, maar ook in series, met kleine gastrollen. Allemaal korte dingen. Ik had weer zin in een langere rol met vaste collega’s om me heen. Ik wilde nog eens echt onderdeel zijn van een groep”, zegt Marieke in Tv Familie.

Het aanbod kwam heel onverwacht, maar Marieke is er wel blij mee. Door corona had ze besloten om wat vaker ‘ja’ te zeggen met dit als resultaat.

“Ik ben misschien iets te veel een piekeraar geweest. Ik wilde altijd eerst goed over alles nadenken en pas daarna misschien een beslissing nemen. Wel, ik heb me voorgenomen om minder te twijfelen en meer te springen.”

Marieke haar eerste dag op de set verliep bijzonder goed en ze voelt zich er helemaal welkom. “Ik kwam terecht in een warme groep. In de foyer staat ook elke dag wel iets lekkers op tafel omdat iemand trakteert voor zijn verjaardag of zo. Heerlijk.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marieke Dilles

Meer Over:

Marieke Dilles