.
Marie Vinck
zondag 30 april 2023

Marie Vinck: “Ik ben nog steeds blij dat we dat kunnen delen”

Ze werken nauw samen

Je zou denken dat samenwerken met je partner als vanzelf gaat wanneer je een koppel bent, maar niets is minder waar. Dat kan actrice Marie Vinck bevestigen. Zij werkte samen met haar partner Stef Aerts aan een toneelstuk en ze gingen er bijna onderdoor.

“Ik ben nog steeds blij dat we onze passie delen en we samen bezig kunnen zijn met wat ons boeit, maar zo samenwerken is toch minder ideaal dan gedacht”, bekent ze in Humo.

Zowel Marie als Stef hebben hun eigen projecten waar ze mee bezig zijn, maar dat hebben ze niet bewust gedaan.

“Ik vind het juist heel sexy om mijn werk met mijn lief te delen. De verbinding die je dan voelt , is zo sterk. Dat vind ik opwindend. Ik weet ook niet anders. Ik werk al mijn hele leven samen met mijn naasten: met mijn moeder, met mijn zus en met mijn vader die mijn manager is.”

Vinck heeft er geen problemen mee om zo nauw samen te werken met geliefden. Ze kan werk en privé goed gescheiden houden. “Ik weet bijvoorbeeld dat het niets persoonlijks is als we tijdens het werk botsen – wat weleens gebeurde toen mijn moeder me regisseerde een ik me met haar werk begon te moeien.”

Bio van Marie Vinck en Stef Aerts

Meer Over:

Marie Vinck Stef Aerts