.
Marie Verhulst, Gert Verhulst
zondag 14 augustus 2022

Marie Verhulst: “ze krijgt daar stress van”

Ze blijft liever uit de spotlights

Het is altijd een dolle boel bij de Verhulstjes thuis. Het is altijd lachen geblazen met Gert Verhulst, maar ook met Viktor en Marie Verhulst. Marie lijkt de uitbundige van de twee, al moet ze toegeven dat ze veel ingetogener is dan Viktor.

“Ik ga zelden op café, terwijl Viktor graag op stap gaat. Op het podium ben ik de vrolijke enthousiasteling, thuis ben ik de introverte”, vertelt Marie aan Dag Allemaal.

Niet meteen hetgeen je van Marie zou verwachten, gezien zij vaak met het publiek moet kunnen omgaan. “Ik vind dat zalig. Kindjes die in de rij staan moet je overstelpen met liefde vind ik, en hoe leuk ik het ook vind, na een dag meet en greets ben ik kapot.”

Marie lijkt volgens haarzelf heel erg op haar moeder. “Die krijgt altijd stress als ze weet dat we in de media over haar gaan praten.”

Heel wat mensen denken vaak dat de moeder van Viktor en Marie vaak op de achtergrond wordt geschoven. Maar voor haar is dat een bewuste keuze. “Mama heeft een B&B in Loenhout en houdt zich bijna liever met haar ezeltje, schapen en honden bezig dan met mensen. Daar herken ik mezelf in.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst