.
De Verhulstjes: Gert Verhulst, Viktor Verhulst, Ellen Callebout, Marie Verhulst
zaterdag 25 november 2023

Marie Verhulst: “We zijn ervan geschrokken dat het zo’n ding was”

Ze stonden samen op de rode loper

Wie naar ‘De Verhulstjes’ kijkt, heeft ongetwijfeld al opgemerkt dat de partners van Viktor Verhulst en Marie Verhulst weinig tot nooit in beeld komen. En dat is allemaal een heel bewuste keuze. Zowel Sarah als Jef treden liever niet te vaak op de voorgrond in het programma.

“Ik heb heel wat paniekerige reacties gehad omdat Jef nog maar zo weinig in beeld kwam. In het eerste seizoen kon hij erbij zijn, omdat alle theaters door corona gesloten waren. Daarna verdween hij inderdaad wat naar de achtergrond, want het is niet de bedoeling dat hij speciaal vakantie gaat nemen voor 'De Verhulstjes'. Dan is het geen reality meer, hé”, zegt Marie in Dag Allemaal.

Jef en Marie zijn ondertussen vier jaar samen en poseerden onlangs voor het eerst samen op de rode loper. Voor heel wat mensen was dat een signaal dat de twee nieuwe plannen hadden in hun relatie.

“We zijn ervan geschrokken dat het zo'n ding was. Alsof niemand Jef al had gezien. We hebben het er achteraf nog over gehad, en Jef vond het allemaal prima, maar ik denk dat ik de volgende keer toch maar weer alleen op de rode loper ga staan.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Verhulst