.
Marie Verhulst
zondag 27 december 2020

Marie Verhulst maakt zich kwaad: “hoe moeilijk kan dat zijn?”

Zij heeft er genoeg van!

Marie Verhulst had zich haar eerste jaar als het baasje van Samson ongetwijfeld anders voorgesteld. Toch blijft de dochter van Gert Verhulst haar optimistische zelve: “ik sta positief in het leven en dat is de afgelopen maanden goed van pas gekomen”, geeft Marie toe in Het Laatste Nieuws.

Het gezin Verhulst werd ook van dichtbij geconfronteerd met het coronavirus en dan kom je al snel tot het besef dat werk – of het gebrek daaraan – niet het belangrijkste is in het leven. “Het afgelopen jaar hebben we met zijn allen beseft dat gezondheid echt wel nummer één is”, klinkt het duidelijk bij Marie Verhulst.

Naast een positivo geeft Marie Verhulst ook toe dat ze iemand die die graag heeft dat er regels zijn én dat die nauwgezet gevolgd worden: “Als ik door de stad loop en ik zie dat mensen de pijlen op de grond negeren, dan kan me dat serieus frustreren. Zo moeilijk is dat toch niet, aan de juiste kant van de winkelstraat wandelen? Maar bon, ik begrijp natuurlijk ook dat iedereen het stilaan gehad heeft met dat virus. Ik ook, hoor”, klinkt het verzoenend bij Marie Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst