.
Viktor Verhulst en Marie Verhulst
donderdag 7 juli 2022

Marie Verhulst: “Ik vind dat tijdverlies”

Ze heeft graag stabiliteit

Het is een bijzonder drukke zomer voor Marie Verhulst en haar trouwe viervoeter Samson. Sinds Gert officieel de fakkel heeft overgedragen ligt alle druk nu op Maries schouders. Ze is van plan om nog heel lang met Samson door te gaan, maar haar vader opvolgen als leider van Studio 100, zover reikt haar ambitie nog niet.

“De kinderen die naar ons komen kijken die zingen onze nieuwe single al mee. Dan denk ik: ‘Yes, het werkt’ Dat maakt mij gelukkig!”

Marie heeft graag wat zekerheid in haar leven en laat zich het liefst omringen door steeds dezelfde mensen. Bart Van Leemputten is daar zo iemand van. Hij regisseert Samson al dertig jaar.

“Hij heeft mij als het ware zien opgroeien. Ik vind het een beetje tijdverlies om altijd nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb graag de vertrouwde dingen om me heen. Da’s makkelijk. Zo win je tijd”, zegt Marie in Dag Allemaal.

Dat Marie nu bij Studio 100 terecht kan, geeft haar dan ook een vertrouwd gevoel. “Ik ben erin gerold door m’n eerste vakantiejob als regieassistent. Ik zit hier graag en ben niet op zoek naar verandering. Ik heb geen behoefte aan avontuur.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst