.
Viktor Verhulst en Marie Verhulst
maandag 18 april 2022

Marie Verhulst: “Ik heb papa nooit willen tegenspreken”

Hij hield haar niet tegen

Marie en Viktor Verhulst zijn Studio 100-baas Gert Verhulst zijn oogappels. Hij was vaak weg van huis om op te treden toen ze nog klein waren, maar een gevoel van gemis hebben de twee nooit gehad. Gert deed er alles aan om zoveel mogelijk bij zijn kinderen te zijn. En hij moet toegeven, hij heeft veel geluk gehad om een zoon en dochter als Viktor en Marie te hebben.

“Ik heb nooit de beschermende papa moeten spelen voor Marie (en Viktor). Marie heeft nooit rare dingen gedaan en zwaar gepuberd heeft ze ook niet”, zegt Gert in Story. “Ik was een makkelijk en braaf kind. Net als Viktor. Ik heb nooit de aandrang gevoeld om iets te doen wat niet mocht, of om papa tegen te spreken”, vult Marie aan.

Marie en Viktor genoten een erg vrije opvoeding en hadden ruimte om dingen te doen. “Ik heb lang gedacht dat haar puberteit nog zou komen, maar ondertussen is ze 26, dus volgens mij zitten we goed. Ik heb me nooit bemoeid met haar keuzes en beslissingen. Marie wilde graag in de showbizz werken, ik heb haar nooit tegengehouden.”

Download onze app voor Android of iOS