.
Samson & Marie Verhulst
vrijdag 8 april 2022

Marie Verhulst: “Ik ga blij zijn als papa weg is”

Dan kan ze eindelijk de fakkel definitief overnemen

Gert Verhulst is momenteel nog steeds bezig aan het langste afscheid ooit. Voor velen was het alleen maar positief dat corona roet in het eten kwam gooien, want zo kon Gert toch nog een beetje langer het enige echte baasje van Samson blijven. Voor Marie Verhulst was het iets moeilijker, zij zal blij zijn als haar vader de fakkel officieel heeft doorgegeven.

“Eindelijk is hij weg. Begrijp me niet verkeerd, maar ik ga daar wel een beetje blij om zijn. Ik weet al jaren dat ik het nieuwe baasje ben van Samson, maar door corona ben ik nooit echt van start kunnen gaan. Ik heb wel wat kunnen spelen, maar het was altijd met de rem op”, klinkt het in Story.

Marie beseft dat niet iedereen ondertussen al erg gewoon is aan haar, als nieuwe baasje van Samson. “Je kan nooit voor iedereen goed doen. Wie dat nastreeft, zal nooit gelukkig zijn. Papa zal voor altijd een deel blijven van Samson. Na dertig jaar zou het heel raar zijn als ze dat vergeten. Bij K3 denken mensen ook nog steeds aan Karen, Kristel of Kathleen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst