.
Gert Verhulst, Marie Verhulst
donderdag 14 juli 2022

Marie Verhulst: “Hij wist niet wat de impact ging zijn”

Hij hecht geen belang aan het bekend zijn

Als ‘De Verhulstjes’ op de buis zijn is het elke keer weer genieten en lachen geblazen. We leren Gert Verhulst van een heel andere kant kennen, maar we leren ook zijn kinderen Viktor en Marie beter kennen. Volgens velen speelt Marie een rolletje in de realityserie, al zegt ze zelf van niet.

De voorbije maanden kreeg Marie soms wel wat kritiek te verwerken zoals dat ze wat ‘vervelend’ is. Maar die kritiek laat Marie koud.

“Dat doet me niets. Ik krijg overwegend positieve reacties. Dat iemand zei dat mensen me misschien vervelend vinden omdat ik A.N praat, was misschien wel goed bedoeld. Die wou misschien alleen maar zeggen hoe ik het kon oplossen; door Antwerps te praten.” Die mensen kennen je ook niet echt. De reality laat ook maar een deel van ons leven zien”, zegt Marie in Dag Allemaal.

In het laatste seizoen was Jef, de vriend van Marie, niet meer zo vaak te zien. Al bestond er ook een kans dat hij net zoals de vriendin van Viktor helemaal nooit in beeld was gekomen.

“Het eerste seizoen viel midden in corona. We hadden meer vrije tijd en hij was vaak bij ons. Het zou raar zijn geweest als hij niet had meegedaan. Jef heeft altijd achter de schermen gewerkt bij Studio 100. Hij is geen tafelspringer en was nog nooit op tv geweest. Hij wist dus ook niet wat de impact ging zijn. De beslissing lag toen volledig bij he.”

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst