You are here

Marie Verhulst heeft nog niet gestudeerd voor 'De Slimste Mens Ter Wereld'

26/09/2020 07:37-

Marie Verhulst kreeg een opvallende tip.

Nog twee weken ‘Gert Late Night’ en Gert Verhulst en James Cooke ruimen plaats voor een tiental weken ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ op VIER. Wie zeker niet ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ zal worden, dat is Marie Verhulst. Na haar vader Gert Verhulst en broer Viktor Verhulst is het nu aan Marie Verhulst om de eer van de familie Verhulst hoog te houden.

De kans dat Marie Verhulst één aflevering overleeft is volgens haar quasi nihil. Net voor de start van de opnames van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ heeft Marie nog geen klop gedaan. “Nog niet”, zucht Marie in Het Belang van Limburg. “Ik heb nog nooit gestudeerd. Op school ook niet”, geeft de dochter van Gert Verhulst toe. En toch heeft Marie Verhulst een diploma gehaald, de manier waarop is best wel straf. “Op internaat ging ik op de kamer zitten bij iemand die luidop studeerde en luisterde dan mee. Zelf heb ik nooit gestudeerd”, benadrukt Marie.

Hopelijk leest Erik Van Looy dit niet, of hij gaat op voorhand wellicht een nachtmerrie beleven tijdens de nachten voorafgaand aan de opname met Marie Verhulst. “Ik weet ook helemaal niks. Ik denk dat ik na een halve aflevering al op nul ga staan”, vertelt Marie Verhulst dit weekend in Het Belang van Limburg.

“Ik weet ook niet hoe ik moet studeren. Ik heb nu wel een wereldkaart gekocht, want die tip krijg je: koop een wereldkaart en hang die op een plek waar je veel komt. Op je toilet dus. Wel: ik heb drie dagen geleden die wereldkaart in huis gehaald, maar ik heb ze zelfs nog niet opgehangen. Maar dat ga ik dus straks doen, als ik thuiskom. Beloofd”, besluit Marie Verhulst.

Gerelateerde bio's: