.
News Image

Marie Verhulst heeft een lief

Verrassing van formaat: Marie is van straat.


Naar aanleiding van de release van de nieuwe single van Samson & Marie én de aankondiging dat er een tv-reeks van Samson & Marie op Ketnet komt, had Gazet Van Antwerpen een interview met de dochter van Gert Verhulst.



Tijdens dat interview gaf Marie Verhulst toe dat er iemand in haar leven is. “Ik ben lang single geweest en heb gemerkt dat ik maar heel moeilijk verliefd word. Of dat de reden is dat er nog niemand in mijn leven is? Ik ga eerlijk zijn: er is nu wél iemand”, vertelt Marie Verhulst tijdens het interview. De dames en heren journalisten deden al een tijdje geen moeite meer om naar haar relatiestatus te vragen, zo’n open boek was Marie in het verleden namelijk niet. Maar nu was het blijkbaar het ideale moment om zelf met het nieuws naar buiten te komen. “Ze waren gestopt met dat te vragen, misschien omdat ik al zo lang single was. Maar als jij het nu vraagt, ga ik niet liegen. Voilà. Veel meer wil ik daar liever niet over zeggen: ja, Marie heeft een lief, er is iemand. Dat lijkt me genoeg.”

Wie de nobele onbekend is? “Hij is zelf iemand die totaal niets met de media te maken heeft, dus respecteer ik dat. Of een relatie veel verandert voor mij? Toch wel. Dat betekent dat je altijd iemand hebt die je steunt en aan wie je je verhaal kan vertellen. Dat is een echte zaligheid”, besluit Marie in Gazet Van Antwerpen.

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst

Bio van Samson & Marie en Gert Verhulst