.
Marie Verhulst
donderdag 15 december 2022

Marie Verhulst gaat tot het uiterste: ”Voor mij dit jaar geen alcohol”

Samson is haar grote prioriteit

Marie Verhulst telt af naar de kerstperiode. Niet enkel omdat ze verzot is op de feestdagen en het samenzijn met haar familie, maar vooral omdat haar allereerste kerstshows met Samson van start gaan.

“Sinds ik drie jaar geleden begon als baasje van Samson, stonden deze shows bovenaan mijn bucketlist. Dat was vroeger mijn hoogtepunt van het jaar. Ik heb ze allemaal gezien en hield er steeds een warm en vrolijk gevoel aan over. En nu wil ik hetzelfde betekenen voor de kinderen”, bekent Marie aan Story.

Het worden dus zeer drukke periodes voor Marie Verhulst, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. “Ik denk dat het een heel rustige kerst zal worden, want de dag nadien is het de première van de Samson & Marie Kerstshow”, vertelt Marie Verhulst aan Story.

Gewoon gezellig en op het gemak samen zijn met de familie, cadeautjes uitpakken en iets lekkers eten, dat is alles wat de Verhulstjes nodig hebben.

“Voor mij dit jaar geen alcohol. Als ik weet dat ik de dag nadien moet werken, ben ik heel plichtsgetrouw”, onthult Marie.

Download onze app voor Android of iOS