.
Marie Verhulst
donderdag 2 juni 2022

Marie Verhulst: “Dat is een stoute vraag”

"Gelukkig begrijpt Jef dat, hij is zeker niet jaloers”

Nu ze officieel het nieuwe baasje van Samson is, gaat het leven van actrice en zangeres Marie Verhulst als een sneltrein. Ze moet zich professioneel een weg weten te vinden op het pad dat haar vader Gert meer dan 30 jaar geleden aangelegd heeft. Daarnaast heeft ze ook de liefde gevonden bij Jef. Ze geeft wat meer uitleg in Story over hoe ze dat combineert.

Haar familie ziet ze nog regelmatig in levende lijve, al ontbreekt het haar soms aan tijd. “Ik ga geregeld overnachten bij papa en Ellen in Oostduinkerke, vooral tijdens de shows in Plopsaland De Panne. Voor de rest zenden we elkaar veel berichten via WhatsApp. We horen elkaar dus genoeg”, vertelt ze over hun hechte familieband.

Naast haar drukke leven als kersverse hondenbaas, is ze sinds twee jaar samen met Jef, die ook werkzaam is bij Studio 100 als podiumtechnieker. “Dat is de perfecte match. Nooit hebben we het gevoel dat we naast mekaar leven”, glundert ze.

Of ze ooit zou kunnen kiezen tussen Samson en Jef, dat is voor haar niet aan de orde. Voor haar staan ze allebei op de eerste plaats.

“Dat is een stoute vraag, want ik kan niet kiezen. Ik zie ze allebei even graag. Het allerleukst vind ik het als ik met hen beiden op stap kan gaan, en dat geluk heb ik ook. Jef en Samson zijn even belangrijk voor mij. Gelukkig begrijpt Jef dat, hij is zeker niet jaloers”, besluit ze lachend.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Verhulst en Samson & Marie