.
Marie Verhulst
woensdag 17 februari 2021

Marie Verhulst bekent: “daar werd ik ongelukkig van”

"Ik moest het allemaal weten."

Marie Verhulst leren we tijdens De Verhulstjes kennen als iemand die áltijd opgewekt en vrolijk is. Al vindt Marie dat ze vooral een ‘heel realistische kijk op het leven’ heeft.

“Ik ben niet naïef en mijn doelen zijn altijd zeer realistisch”, vertelt het nieuwe baasje van Samson in Story. “Tegelijk ben ik heel positief ingesteld en probeer ik van alles het goede te zien. Zo ben ik altijd geweest”, geeft Marie toe.

“Ik heb altijd geloofd dat als je zo in het leven staat, het geluk wel naar je toekomt. Je moet geluk wel willen zien, natuurlijk. Je hebt mensen die zodanig negatief in het leven staan dat het hen nooit zal overkomen”, klinkt het bij Marie Verhulst in Story.

Marie Verhulst probeert zich dan ook zoveel mogelijk te omringen met mensen die op dezelfde manier in het leven staan als zij. “Verder probeer ik negativiteit zo veel mogelijk uit mijn leven te bannen”, benadrukt Marie Verhulst.

“In het begin van deze coronapandemie volgde ik het nieuws op de voet: het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames, sterfgevallen… Ik moest het allemaal weten. Gaandeweg merkte ik dat ik daar helemaal niet gelukkiger van werd, dus ben ik daarmee gestopt”, klinkt het nuchter bij Marie Verhulst in Story.

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst