.
News Image

Marie-Jeanne onthult waarom ze nooit kinderen kreeg met Willy Naessens

“Uit respect voor iedereen heb ik dat offer gebracht.”
Willy Naessens en Marie-Jeanne zijn al jaren een koppel. Ook toen Willy’s vrouw Hilda nog leefde waren ze al minnaars. Toch heeft Marie-Jeanne geen kinderen van Willy…

“Da’s een keuze die ik gemaakt heb,” onthult de 70-jarige Marie-Jeanne in Dag Allemaal. “Nu is dat geen schande meer, maar in die tijd iets hebben met een getrouwde man en dan ook nog zwanger worden, dat deed je niet,” klinkt het bij Marie-Jeanne.

De huidige echtgenote van de zakenman geeft ook toe dat ze altijd een goede band heeft gehad met Willy’s kinderen. “Uit respect voor iedereen heb ik dat offer gebracht.”

Of ze iets gemist heeft, weet Marie-Jeanne niet. “Kinderen gaan uiteindelijk toch hun eigen weg. Och, Willy’s dochter heeft drie dochters, en zijn zoon heeft ook twee kinderen, die beschouw ik als mijn kleinkinderen,” klinkt het liefdevol bij Marie-Jeanne.

“De kinderen zien Marie-Jeanne als hun moeder, zonder twijfel. Nog nooit heeft daar een haar in de boter gezeten. Toen we gingen trouwen, heb ik dat vooraf ook met de kinderen goed besproken en ze hadden er absoluut niets op tegen,” voegt Willy Naessens daar aan toe in Dag Allemaal.

Bio van Willy Naessens

Meer Over:

Willy Naessens