.
Marianne Devriese in Familie - aflevering 6811
zaterdag 8 januari 2022

Marianne Devriese na ontslag bij Familie: “dit geeft stress”

"Hoe gaan we het redden?"

Marianne Devriese speelde acht jaar mee in Familie tot haar personage ‘Iris’ tijdens de midseasonfinale om het leven kwam bij een auto-ongeluk. In deze tijden je job verliezen, is voor niemand aangenaam. En dat geldt ook voor de 41-jarige actrice…

“Mijn man (Steve Geerts, nvdr) zag ook heel wat acteeropdrachten wegvallen. Het was goed dat ik een vaste job had bij ‘Familie’”, getuigt Marianne Devriese in Dag Allemaal. “Dus dat geeft nu natuurlijk wel onzekerheid en stress. Hoe gaan we het redden?”

De financiële onzekerheid geeft het gezin stress, maar dat betekent niet dat Marianne Devriese het hoofd laat hangen: “Ik geloof in mijn wendbaarheid en capaciteiten. Ik laat alleszins het hoofd niet hangen”, klinkt het strijdvaardig bij de actrice in Dag Allemaal.

“In Wallonië hebben sommigen na de overstromingen nog altijd geen warm huis, en er zijn mensen met kanker, ook in mijn familie. En mijn dochter Pippa (die lijdt aan een zeldzame ontwikkelingsstoornis, nvdr) zorgt er sowieso voor dat ik kan relativeren”, benadrukt Marianne Devriese in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Marianne Devriese