.
Marianne Devriese
vrijdag 17 september 2021

Marianne Devriese fietst voor het goede doel

en jij kan haar steunen

Op zondag 19 september 2021 vindt in Deurne de benefietactie ‘Merlijn beweegt’ plaats. De vzw gaat op zoek naar 50.000 euro voor de overkapping van de speelplaats. De vzw heeft bovendien een bekende meter en dat is actrice Marianne Devriese.

De actrice is meter geworden nadat haar dochter Pippa daar 4 jaar naar school is gegaan. Pippa heeft extra zorg nodig, en daarvoor kon ze het beste terecht bij Merlijn. Dankzij hen maakte Pippa een mooie ontwikkeling door en ontpopte ze zich tot het vrolijke kind dat ze nu is.

Dankzij de vzw kan de extra zorg voor zorgbehoevende kinderen plaatsvinden tijdens de uren en niet na de werkuren. Wat een belangrijk voordeel heeft voor het gezin van het kind. Het geeft de ouders meer kans om tijd met hun kind te spenderen, dan steeds overal naar toe te moeten lopen.

Voor de benefiet ‘Merlijn beweegt’ kan iedereen deelnemen en zich inschrijven. Er kan gestapt, gewandeld en gefietst worden en ook Marianne daagt zichzelf uit om 25 km te fietsen richting Oelegem. Maar er is meer, laat Marianne weten in een interview met Radio 2. “Je kan niet verloren rijden of lopen, want alles is goed aangeduid. Je kan kiezen voor een grote of een kleine tour en bovendien ben je verzekerd en krijg je een drinkbus.”

Meer info? www.merlijnbeweegt.be

Bio van Marianne Devriese

Meer Over:

Marianne Devriese