.
Margriet Hermans
vrijdag 24 juni 2022

Margriet Hermans “Zij schreven mee aan mijn album”

Iedereen droeg zijn steentje bij

Met ‘Spiegelbeeld’ heeft Margriet Hermans sinds lang weer een nieuw album uit. Een album met zowel oude als nieuwe hits en ook een bijzondere samenwerking.

“Ik vroeg aan Herman Brusselmans of hij ook liedjesteksten schreef en toen wist hij mij te vertellen dat hij er enkele thuis had liggen. De dag nadien zaten die al in mijn mailbox. ‘Dit en Dat’ is een liedje over iemand die in de auto zit en in zijn gedachten met van alles bezig is”, legt Margriet uit in Dag Allemaal.

Maar zonder muziek is een songtekst niks en dus belde Margriet meteen naar haar goede vriend en 'Liefde Voor Muziek'-buddy Piet Goddaer. Zij stuurde de tekst door en Piet schreef er de muziek bij.

Maar een cd van Margriet zou niet volledig zijn zonder een duet met haar dochter Celien. Samen zingen ze ‘Dezelfde boom’. Enkele andere nummers zijn dan weer geschreven door Celien, inclusief een liefdesverklaring voor haar echtgenoot Frank.

“Wij lijken met de jaren steeds meer op elkaar, maar toch blijft hij mijn prins op het witte paard. Frank en ik passen ons gedrag aan elkaar aan. Dat gaat soms over kleine dingen. Zo eet Frank niet graag vis en ben ik een echte viseter. Dus dat komt nooit op tafel bij ons. Maar ik zit er niet mee in om mezelf weg te cijferen. Voor de liefde moet je iets over hebben”, lacht ze in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans