.
Margriet Hermans
dinsdag 14 december 2021

Margriet Hermans werd getroffen door corona: “Celien wou niet meer op bezoek komen”

Ze was geveld door corona

Er is geen ontkomen meer aan, één na één raken de mensen besmet met het coronavirus. Onder hen ook zangeres Margriet Hermans. Zij raakte besmet nadat haar man Frank last kreeg van keelpijn en moe was.

“Frank is bijna nooit ziek. Ik was ervan overtuigd dat het zou overgaan. Niet dus. Twee dagen nadien kreeg ik dezelfde symptomen. Ik was ook onverklaarbaar moe. Alles wat ik deed voelde alsof ik een marathon had gelopen. Het is door ons dochter Celien dat we ons lieten testen. Zij heeft dan twee coronatesten in onze brievenbus gestopt, en ja, allebei positief natuurlijk”, doet Margriet haar verhaal in Primo.

Waar Margriet het virus heeft opgelopen, daar heeft ze het raden naar. Al vermoed ze dat het via Frank is gebeurd. “Ik kwam pas terug van de opnames van 'Liefde Voor Muziek' en voelde me kiplekker. Frank daarentegen voelde toen al ‘iets broeden’.”

Ondertussen zijn Margriet en haar man terug uit quarantaine en voelen ze zich al iets beter. “Op wat sluimerende vermoeidheid na, zijn we weer allebei in topvorm. Dankzij de vaccins ook, denk ik. Ik wil niet weten wat er gebeurd zou zijn mochten Frank en ik niet geprikt zijn.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans