.
Margriet Hermans
woensdag 25 mei 2022

Margriet Hermans: “Vroeger was promotie maken makkelijker”

"Een entertainmentprogramma als ‘The Masked Singer’ vind ik niet het ideale platform om Vlaanderen te laten kennismaken met jouw muzikale stijl"

De muzikale Margriet Hermans geniet van haar hernieuwde succes. Als oudste deelneemster aan het programma 'Liefde voor Muziek' deelt ze het podium met artiesten die nog niet half haar leeftijd hebben. Ze vertelt meer over haar deelname, haar collega-artiesten en haar eigen carrière in Primo.

Het leeftijdsverschil speelde haar duidelijk geen parten. Als Margriet een podium betreedt, dan stáát ze er ook. Dat ze nu populairder is dan ooit, heeft ze deels te danken aan het programma.

Haar poulain in 'Liefde voor Muziek' is ongetwijfeld Camille. “Ze staat stevig in haar schoenen en kent haar talenten en zwaktes. Daarnaast mikt ze met haar nummers op een heel uiteenlopende doelgroep. Dan weet je dat dat succesvol gaat zijn. Ik denk niet dat Camille van mij veel te leren heeft”, zegt een realistische Margriet.

Camille profileerde zich als een echte rasartieste na haar deelname aan 'The Masked Singer', een programma waarin deelnemers een kostuum aankrijgen en onherkenbaar zijn voor het publiek.

Toch lijkt dat voor Margriet niet de ideale formule om bekendheid te vergaren. “Er zijn tegenwoordig minder kanalen om als zangeres promotie te maken dan wanneer ik jong was. Maar een entertainmentprogramma als ‘The Masked Singer’ vind ik niet het ideale platform om Vlaanderen te laten kennismaken met jouw muzikale stijl. Ik ben van mening dat een programma waar je kan zien wie er zingt nuttiger is voor de carrière van een artiest. Uiteindelijk is gezichtsexpressie belangrijk tijdens een optreden”, aldus Margriet.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans