.
Margriet Hermans
zaterdag 14 januari 2023

Margriet Hermans: “Vroeger ging alles trager, dat vond ik fijn”

De ergernissen van Margriet Hermans

2022 is hét jaar geworden voor Margriet Hermans op professioneel vlak. Haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’, de ‘Zomerhit’ gewonnen, genomineerd voor een MIA,… wat wil een artiest nog meer…?

Toch stelt Primo de vraag aan Margriet of er zaken zijn die vroeger beter waren dan nu? En meteen antwoord Margriet hierop: ‘mobiliteit’. “Het is bijna onmogelijk geworden om twee optredens op een avond te plannen want op het tweede kom je gegarandeerd te laat aan”, onthult Margriet.

Daarnaast mist ze het feit dat vroeger alles trager ging. “Ik vraag me regelmatig af of het wel nodig is om constant op die sociale media te zitten en om constant bereikbaar te zijn”, haalt Margriet Hermans aan in Primo. Het lijkt volgens haar soms zelfs op stalking.

Ook de publiciteit die men langs die kanalen krijgt vormen voor haar een ergernis. “Vroeger kregen we gewoon foldertjes in de bus en dan bekeek ik die even. Maar nu heb je geen keuze meer”, aldus Margriet Hermans.

We vinden haar dan ook zo weinig mogelijk op sociale media want ze heeft echt medelijden met de jonge mensen die zich “constant laten opfokken”.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans