.
Celien Deloof, Margriet Hermans
zondag 25 december 2022

Margriet Hermans: “Nooit gedacht dat dit zou gebeuren”

Maar dan stopt ze ermee

2022 was voor Margriet Hermans een topjaar. Ze won afgelopen zomer de Radio 2 Zomerhittrofee met ‘Lekker Blijven Hangen’ en stond op tientallen podia in Vlaanderen om het publiek blij te maken met haar hits.

“Ik had aan het begin van 2022 nooit gedacht dat dit allemaal zou gebeuren, nog een chance misschien. Maar ik heb niet stilgezeten en het is zalig als je inspanningen worden beloond”, klinkt het in Dag Allemaal.

Margriet wordt ook al een dagje ouder en we kunnen ons perfect voorstellen dat het best behoorlijk pittig is voor iemand van haar leeftijd.

“Als het moeten wordt, doe ik het niet meer, want dan is het niet meer plezant. Nog een jaar of twee, drie en dan zien we wat er volgt. Ik denk wel dat ik het tempo laat zakken. Ik wil in 2024 een theatershow doen met Celien. Onze moeder-dochterband zal daar sterk naar voren komen. Daar zal zeker werk inkruipen, maar ik ga er niet veel anders bij nemen.”

Met Celien is er alvast goeie opvolging voor Margriet verzekerd. Ook zij barst van het talent en weet mensen te raken met haar talent. “Celien is er klaar voor. Ze heeft nu ook net een pop-upwinkel geopend en dat terwijl ze nog al haar kerstconcerten heeft. Je mag je dat niet aantrekken, maar als moeder doe je dat toch.”