.
Margriet Hermans
zaterdag 10 september 2022

Margriet Hermans: “Mijn trofee heeft vooral in de wagen gelegen”

Nu staat hij ergens anders

Niet alleen Camille had een topzomer, ook haar ‘Liefde Voor Muziek’-collega Margriet Hermans beleefde een topzomer. Zij stond zowat elke dag op het podium en dat was pittig. Ze is immers niet meer van de jongsten.

“Maar het publiek geeft me veel energie en ik kruip ook op tijd in mijn bed. Na elf uur moeten ze me niet meer vragen om op een podium te staan. Na mijn overwinning op Zomerhit ben ik toch lekker blijven hangen. Ik was de laatste om de tent te sluiten. Er was niemand meer”, lacht Margriet in Story.

Zo’n mooie troffee dat verdient natuurlijk een mooi plekje in huis. En dat was bij Margriet niet anders. Al heeft die eerst toch een paar dagen ergens anders gelegen.

“Die heeft de eerste dagen vooral in de wagen gelegen. Ik moest de eerste dagen nog wat foto’s laten nemen met die trofee, daarom had ik die altijd bij me. Het is niet echt een erg kunstzinnig ding, maar wel belangrijk in de geschiedenis van mijn carrière.”

Uiteindelijk heeft Margriet met haar man Frank moeten overleggen waar de troffee een plekje krijgt in huis. “Voorlopig wordt dat de keuken. Hij heeft natuurlijk ook iets te zeggen over ons interieur, hé.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans