.
Margriet Hermans
zondag 18 september 2022

Margriet Hermans is trots: “We zijn elkaars grootste supporter”

Dat kan ze goed

Het is en blijft een feit dat een deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ de artiesten geen windeieren legt. De meeste carrières kennen een stevige boost, en dat was dit jaar voor Margriet Hermans niet anders.

“Mijn agenda staat al tot begin 2023 behoorlijk vol. Eind september sta ik twee keer samen met de andere deelnemers van het meest recente seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ in de Lotto Arena en van half december tot eind januari zal ik op het podium staan in de ‘Winterrevue’ van Stany Crets”, vertelt Margriet in Story.

Margriet is de special guest in de nieuwe Winterrevue en daar kijkt ze nu al heel hard naar uit. “Als special guest moet je jezelf kunnen relativeren, en laat dat nu iets zijn wat ik heel goed kan.”

En dan is er nog dochter Celien Hermans, waar Margriet zich om bekommerd. “IK blijf me bekommeren om haar carrière. Ze heeft nu net een nieuwe single uit, ‘Alles ben jij’. We blijven elkaars grootste fan en supporter.”

We zijn dus nog lang niet van Margriet vanaf, en zij doet verder zolang ze het graag blijft doen en zolang ze het aankan. “Ik geniet er zo van om op een podium te staan. Dat ik ‘Lekker blijven hangen’ nu nog tot het einde van mijn dagen zal moeten zingen tijdens optredens, is onvermijdelijk, maar ik zal dat graag doen.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans