.
Margriet Hermans
maandag 20 juni 2022

Margriet Hermans is hot: “Het is een terugkijk op mijn leven”

Ze krijgt een drukke zomer

De populariteit van Margriet Hermans kent een ongeziene hoogte. Iedereen blijft lekker hangen wanneer haar nummers voorbij komen op de radio en wie deze zomer Margriet live aan het werk wil zien, kan daarvoor deze zomer overal in Vlaanderen voor terecht.

Een succes dat ze toch voor een groot deel heeft te danken aan 'Liefde Voor Muziek'. Dankzij het programma kreeg ze terug de kans om een album uit te brengen, en dat was toch al een aantal jaar geleden.

Margriet is overgelukkig en dat mag iedereen weten. “Toen ik onlangs Metejoor tegenkwam bij de glasbak heb ik hem verteld dat ik toch hoop op een nominatie voor Zomerhit. En ik hoop dat ze ook bij 'Tien Om Te Zien' eens aan mij denken… dat zou heel mooi zijn, mocht ik dat mogen meemaken”, straalt Margriet in Dag Allemaal.

Haar nieuwe cd heet ‘Spiegelbeeld’ en dat mogen we gerust letterlijk nemen want de cd is een reflectie van haar leven. “Een terugkijk op mijn leven. Ik heb geprobeerd om de dingen die ik heb gezien en meegemaakt in enkele mooie songs te gieten.”

Al staat er ook wel één speciaal nummer op de cd, een nummer geschreven door niemand minder dan Herman Brusselmans. “Herman en ik kennen elkaar nog van vroeger, toen we allebei columns schreven voor het hondenmagazine ‘Woef’. En we hebben ook enkele keren samen in de jury van 'De Slimste Mens Ter Wereld' gezeten. Hij schreef ook liedjesteksten en had er nog enkele liggen. En daarvan heb ik er nu eentje uitgebracht.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans