.
Margriet Hermans
donderdag 2 juni 2022

Margriet Hermans is back to stay!

"Mijn buikgevoel zegt dat mijn album een pareltje wordt"

De 68-jarige Margriet Hermans is erg gelukkig met haar herboren zangcarrière. Haar muziekrepertoire lag al die tijd onder een dikke laag stof, maar door haar deelname aan 'Liefde voor Muziek' zag het opnieuw het daglicht. In Primo geeft ze meer uitleg over haar avonturen tijdens de opnames en over haar nieuwe album dat eind mei uitgebracht wordt.

Met haar laatste single, 'Lekker blijven hangen' uit 'Liefde voor Muziek', heeft ze alvast een klein hitje te pakken. Het is een nummer dat sfeer en ambiance brengt, en mensen weten dat te pruimen.

Het nummer is een voorbode van haar cd 'Spiegelbeeld', die op 27 mei officieel uitgebracht wordt. Daarop kunnen we alle liedjes die ze coverde uit 'Liefde voor Muziek' terugvinden, maar ook nog vijf compleet nieuwe nummers.

“Ik ben geen one hit wonder, dus mensen weten dat er op mijn album een paar leuke liedjes staan”, zegt ze over haar nieuwe plaat.

Haar enthousiasme lijkt alvast niet te temperen en ze wilt zichzelf nog niet te snel op de borst kloppen, maar het gevoel zit juist. “Eigen lof stinkt, luidt het gezegde, maar mijn buikgevoel zegt dat mijn album een pareltje wordt”, zegt een fonkelende Margriet.

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans