.
Margriet Hermans
donderdag 22 december 2022

Margriet Hermans: “Ik word daar zo slechtgezind van”

Maar ze ziet het helemaal zitten

De Winterrevue in Antwerpen is weer van start gegaan en de komende weken kan iedereen die van show en humor houdt terecht in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Al zal het dit jaar jammer genoeg zonder Ann Van den Broeck zijn.

“Ik voelde dat Ann er heel erg mee zat tijdens de repetities. Ze heeft een paar keer meegedaan en toen heb ik tegen haar gezegd dat ze toch een paar knopen zal moeten doorhakken. Anders ging ze roofbouw plegen op haar lichaam. Kort daarna heeft de beslissing moeten nemen, althans haar lichaam heeft het voor haar gedaan”, zegt Margriet in Dag Allemaal.

Margriet heeft grote bewondering voor Stany Crets, de partner van Ann. Hij blijft ten alle tijde super professioneel en laat vooral niets merken.

“Hij zegt: ‘Ik laat het evolueren, ik kan niets doen.’ Het zal moeilijk zijn voor hem, maar hij blijft ervoor gaan. De Winterrevue is een kind van hem, hij is er dag en nacht mee bezig. Het zijn zware dagen voor hem.”

Maar ook voor Margriet is het allemaal best pittig. Zij rijdt elke morgen van Turnhout naar Antwerpen voor de repetities. “Van die files word ik slechtgezind. Maar ik heb besloten om op hotel te gaan als we ’s anderendaags een matineevoorstelling hebben. Ik heb tijd nodig voor mezelf, om te recupereren.”

Bio van Margriet Hermans, Ann Van den Broeck en Stany Crets