.
Margriet Hermans
dinsdag 17 mei 2022

Margriet Hermans: “ik heb altijd al die drang gehad…”

Ze wil niet in een vakje worden gestopt

Ze is misschien wel dé verrassing van het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek', maar zelf blijft Margriet Hermans er tamelijk nuchter over. “Het is heerlijk dat mensen mijn repertoire opnieuw bovenhalen of voor het eerst leren kennen”, zegt ze daarover in TV Familie.

Op de vraag met welk nummer ze zichzelf het meest heeft verrast, antwoordt ze: “Tgoh, da's een moeilijke, maar persoonlijk vind ik mijn herwerking van 'Spiegelbeeld' van Suzan & Freek wel erg geslaagd. Maar er zitten vast en zeker nog goeie nummers bij. Met de nummers van Koen Buyse en Ozark Henry heb ik eigenlijk ook wel straffe dingen gedaan. 'Lekker blijven hangen' een herwerking van 'She's After My Piano' van 2 Fabiola) blijft ook effectief wel lekker hangen”, merkt ze op.

“Je kan me als zangeres moeilijk in een vakje stoppen. Ik heb altijd de drang gehad om op zoek te gaan naar variëteit binnen mijn oeuvre en verkende tijdens mijn zangcarrière al diverse genres. Ik ben geen 'one trick pony', ik doe wat voor mezelf goed aanvoelt”, weet ze daar nog aan toe te voegen.

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans