.
Margriet Hermans
vrijdag 10 juni 2022

Margriet Hermans: “Hopelijk kan ik dat fysiek aan”

Ze heeft een drukke zomer

Het meest recente seizoen van 'Liefde Voor Muziek' zit er weer op en de zomer lijkt van start te zijn gegaan met de vele optredens en festivals die terug gepland staan. Wie je deze zomer vaak zal kunnen tegenkomen is Margriet Hermans.

Margriet Hermans kent dankzij het programma een ongekend succes en is vooral bij het jonge publiek razend populair. Ze heeft ook een nieuwe plaat uit, die op veel enthousiaste reacties kan rekenen.

“Zonder 'Liefde Voor Muziek' was ik er nooit aan begonnen. Een plaat maken is zoals een kind krijgen. Als je van tevoren al hoort dat het kind niet gewenst is, begin je er niet aan. Maar ik kreeg het aanbod van mijn oude platenfirma Universal om dit album op te nemen. Ze geloven erin. Het ene schijfje zijn hits van vroeger, op het andere staat muziek uit het programma, aangevuld met vijf nieuwe nummers”, legt Margriet uit in Citta.

Van alle deelnemers van 'Liefde Voor Muziek' van dit seizoen is Margriet de best scorende van allemaal geweest. Iets waar ze toch behoorlijk trots op is.

“Ik stond op vijf in de Vlaamse top 30! Dat deed deugd voor mijn ego! Niet zozeer die notering, maar wel dat mensen mijn muziek appreciëren. Mijn zomer zit vol optredens. Hopelijk kan ik het ook fysiek aan. Ik wilde één optreden per dag inboeken, maar door corona zijn er nog uitgestelde shows in te halen.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans