.
Margriet Hermans
vrijdag 13 mei 2022

Margriet Hermans: “Het woordje 'toeval' staat niet in haar woordenboek”

"Ze weet duivels goed waarmee ze bezig is"

Toen ze haar afgelopen najaar vroegen om mee te doen aan 'Liefde voor Muziek', was Margriet Hermans verbaasd en vereerd tegelijk. De 68-jarige tv-presentatrice en zangeres wist eerst niet wat haar overkwam. Ze vertelt meer over haar deelname aan Primo.

Ze is vooral blij dat ze na al die jaren in de luwte opnieuw een plek op het podium mag innemen. Sinds haar politieke wending kwam haar zangcarrière op een zijspoor terecht, maar nu kijkt ze tevreden terug naar haar prestaties in 'Liefde voor Muziek'.

Van alle medekandidaten was ze veruit de oudste binnen de groep. Ze ontfermde zich over de jongere kandidaten als een echte nestor. Eentje daarvan was Camille, de 20-jarige artieste wiens muzikale werk momenteel hoge toppen scheert.

Op muzikaal gebied kan ze naar eigen zeggen Camille nog maar weinig bijbrengen. “Ik denk niet dat Camille van mij veel te leren heeft… Ik weet dat ze met Niels William als manager al prima omringd is. Maar ik meen dat ook Camille zelf perfect weet wat haar talenten en zwaktes zijn”, vertelt Margriet over haar collega.

De immer professionele Camille heeft alvast een plaatsje in Margriet's hart veroverd. “Wanneer Camille de ruimte betreedt, gebeurt iets magisch. Alsof er een Disney-prinses je hart verwarmt. Maar ze speelt geen rolletje, hoor. Ze is enkel en alleen zichzelf. Dat neemt niet weg dat ze duivels goed weet waarmee ze bezig is. Ik denk niet dat het woordje ‘toeval’ in haar woordenboek staat”, geeft ze glimlachend mee.

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans