.
Margriet Hermans en Frank
maandag 17 mei 2021

Margriet Hermans heeft weinig begrip voor mensen die prik weigeren

"Dat coronapaspoort is een goeie zaak."

Margriet Hermans kreeg onlangs haar eerste prik met het coronavaccin van Pfizer. “Buiten pijn op de plaats van de injectie heb ik geen last gehad van bijwerkingen”, benadrukt Margriet in TV Familie.

Margriet Hermans heeft dan ook weinig begrip voor antivaxers: “Ik begrijp dat niet. Je laten vaccineren doe je als blijk van naastenliefde. Alleen als we de krachten verenigen, kunnen we die groepsimmuniteit verwezenlijken.”

Margriet is dan ook voorstander voor meer bewegingsvrijheid voor gevaccineerden: “Dat coronapaspoort is een goeie zaak. Sorry, maar wie dat pasje niet kan voorleggen, hoort niet thuis op een indoor evenement. Dat klinkt weinig liberaal, maar als je niet gevaccineerd bent, heb je niets te zoeken in een bioscoop of theaterzaal.”

“Wie al geprikt is, moet meer bewegingsvrijheid krijgen. Tenzij er medische redenen zijn waarom je het vaccin niet toegediend mag krijgen, wil ík niet de pineut zijn van een paar heethoofden die geen vaccinatieprik willen”, klinkt het strijdvaardig bij Margriet Hermans in TV Familie.

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans