.
Margriet Hermans
dinsdag 19 maart 2024

Margriet Hermans: “Dat maakt je niet gelukkig”

Zij is daar meer mee bezig

Wie Celien Hermans en Margriet Hermans ziet lopen, die ziet meteen dat het moeder en dochter zijn. De twee lijken op vlak van uiterlijk heel erg op elkaar en kunnen het niet wegsteken dat ze moeder en dochter zijn.

Maar er zijn ook heel wat verschillen tussen beide dames. Zo vindt Margriet dat Celien veel meer met haar uiterlijk bezig is dan zij. En dat kan Celien bevestigen. Zij is wel degelijk meer bezig met wat mensen van haar denken.

“Al vrij jong had ik begrepen dat wat een ander van je vindt, je niet gelukkig maakt. Wat je van jezelf denkt, dat is belangrijk. Daar moet je in groeien. Zij is ook meer modebewust, dan ik. Mijn moeder had dat ook niet”, zegt Margriet in Het Nieuwsblad.

Wanneer sommigen zeggen dat ze bezig zijn met hun uiterlijk, denken velen meteen aan plastische chirurgie. Maar dat is bij moeder en dochter niet aan de orde. Al heeft Margriet ooit een uitzondering gemaakt.

“Na mijn operatie om te vermageren heb ik wel mijn borsten laten liften. Ik noemde dat twee papyrussen. Ik zat daar wel wat mee. Als vrouw heb je toch een zekere fierheid. Ik ben heel gelukkig dat ik dat heb gedaan. Maar je moet daar niet in overdrijven.”Ma

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans