.
Margriet Hermans
vrijdag 20 augustus 2021

Margriet Hermans: “Als hij iets doet, is’t altijd in orde”

Ze kijkt hard uit naar het resultaat

In het najaar kunnen we op Play4 genieten van ‘James, de musical’. James Cooke maakt in het programma een musical over bv’s als Margriet Hermans, Niels Destadsbader, Natalia en ook zijn goede vriend Gert Verhulst. Heel wat bv’s zijn vereerd dat James over hen een musical gaat maken. Zo ook Margriet Hermans. “Ik vond en vind het een hele eer”, vertelt ze aan Tv Familie.

Margriet is binnenkort te zien aan de zijde van James en Gert in ‘De Cooke & Verhulst Show’ als wekelijkse vaste gast. Maar over de musical zelf, daar kan ze weinig over vertellen. “James houdt alles geheim! Het enige dat ik weet, is dat ik er niets voor hoef te doen. James beloofde me wel plechtig dat hij er iets mooi van zal maken”

Margriet heeft niks dan lof over James wanneer ze het over de musical heeft. “Ik voelde m’n pluimen gestreken toen hij me vroeg of ik het onderwerp van een musical wilde zijn. Zo gecharmeerd dat ik ben! Ik heb hem meteen mijn toestemming gegeven. Want ja, als James Cooke iets doet, is’t altijd in orde”, aldus Margriet