.
Margriet Hermans en Frank
zondag 17 oktober 2021

Margriet Hermans: “als Celien over de vloer komt, raakt Frank over zijn toeren”

Ze neemt al eens een risico

We kunnen niet meer om Margriet Hermans heen. Ze was te zien in ‘Waarheid, Durven of Doen’, ze zit geregeld bij ‘De Cooke & Verhulst Show’, ze is vast jurylid bij ‘'De Slimste Mens Ter Wereld'’ en volgend jaar zien we haar ook terug in het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Het lijkt wel alsof Margriet terug haar gloriedagen van vroeger beleefd.

Maar ook op persoonlijk vlak loopt het nogal vlot voor Margriet. Ze is al vele jaren samen met Frank en ook dochter Celien doet het goed. Margriet is een gelukkige vrouw en dat zie je. Dat Frank haar overal vergezelt stoort haar niet en vindt ze heel erg fijn.

Maar net zoals in elke gelukkige relatie wordt er soms ook wel eens wat gekibbeld. “Vooral over financiën meestal. Frank is veel voorzichtiger in geldzaken dan ik. Ik durf soms al eens een risicovolle belegging te doen. Frank houdt nu eenmaal niet van veranderingen in zijn leven. Als Celien, een echte wervelwind over de vloer komt, raakt hij helemaal over zijn toeren”, lacht Margriet in Story.