.
News Image

Margot Hallemans over controversiële rol in Familie: “uitdagend om te spelen”

Margot Hallemans begrijpt de ontgoocheling van de Familie-kijkers.


Bij Familie-kijkers ligt Hanne momenteel niet in de bovenste schuif. Het personage gespeeld door Margot Hallemans kreeg gevoelens voor haar ontvoerder Tony (een rol van Jeroen Van Dyck). Een typisch geval van het stockholmsyndroom waar de kijkers maar weinig begrip voor tonen.



De actrice bevestigt in TV Familie dat het best wel raar is dat ze als slachtoffer gevoelens ontwikkeld heeft voor haar ontvoerder. “Maar het is fijn dat ik eens een andere Hanne kan spelen dan de mensen gewoon zijn”, klinkt het bij Margot Hallemans in het weekblad.



“Sommige kijkers vinden deze gang van zaken in ‘Familie’ wellicht nogal ongeloofwaardig, en dat zal bij hen misschien voor teleurstellingen zorgen. Dat begrijp ik ook. Want je kan je uiteraard moeilijk inbeelden dat zoiets écht gebeurt. Maar het is een soap, hé. En voor mij is het heel tof om die situatie te spelen. Da’s uitdagend, zie je. Juist, omdat het zo speciaal is”, aldus Margot Hallemans in TV Familie.



Veel kijkers vragen zich af of die relatie met Tony zal blijven duren. “Maar daar kan ik niks over zeggen”, klinkt het mysterieus bij Margot Hallemans in het weekblad.


Bio van Margot Hallemans