.
News Image

Margot Hallemans: 'misschien vallen er lijken'

En zij noemt zelfs een cijfer!


De seizoensfinale van Familie nadert met rasse schreden, volgende week vrijdag is het zover en dus neemt de spanning alsmaar toe. Alle media proberen te vissen naar de primeur wat er tijdens de seizoensfinale van Thuis en Familie gaat gebeuren. Dat er een dode gaat vallen bij Familie, dat weten we al een tijdje. Maar wie zal het slachtoffer worden? Heel wat kijkers vermoeden dat het slachtoffer Marie zal zijn, maar is dat wel zo? De kans is niet onbestaande dat Iris het slachtoffer zal worden. Krijgt zij een (fatale) kogel in haar lichaam tijdens de zoektocht naar Marie? Iris wil haar al een tijdje ontmaskeren als de moordenares van haar zus Evy.



Tijdens Marathonradio van MNM vertelde Margot Hallemans dinsdagavond dat er tijdens de seizoenfinale met vuur gespeeld zal worden. Veel meer wou de actrice daar niet over kwijt, de kijkers weten ook wel dat deze uitspraak zowel letterlijk als figuurlijk geïnterpreteerd mag worden. De afgelopen maanden is er een pyromaan aan het werk bij Familie. Alle ogen zijn gericht op Laurens, de collega van Stefanie bij de brandweer. Zeker nu er dinsdagavond een bericht opdook over ene zekere Bert Gebreurs die als brandweerman zelf branden aanstak, gaat er een belletje rinkelen bij Stefanie en bij de kijkers. Is die Bert niet gewoon Laurens Gebreurs? Die doet namelijk al van dag 1 mysterieus over wie hij is en waarom hij naar een ander korps is overgestapt.

Margot Hallemans had het dinsdagavond tijdens Marathonradio ook over doden tijdens de seizoensfinale. “Misschien vallen er ook wel lijken. Misschien één of twee, één en een half”, vertelt zij mysterieus. Een half lijk, dat zien we niet gebeuren. Of bedoelt Margot dat het tweede kindje van Marie toch dood is? Maar wie zal dan die andere dode worden?


Bio van Margot Hallemans