.
Evenement in Stekene
donderdag 12 januari 2023

Marco Kimsen heeft primeur: eerste optreden Miss België Chayenne Van Aarle

Ja, Miss België kan écht goed zingen!

Wie zin heeft in een muzikaal feestje kan op zaterdag 28 januari terecht in het Gildenhuis in de Dorpsstraat 42 in Stekene voor een avond vol muziek en amusement. Wie eerst iets wil eten, kan dat ter plaatse tijdens de dinershow met Marco Kimsen.

De zanger staat uiteraard zelf op het podium, als himself maar ook als Elvis-imitator. Marco heeft ook Miss België 2022 Chayenne Van Aarle weten te strikken, zij geeft daar die avond haar eerste échte optreden tijdens een evenement. Recent bracht Chayenne een eerste single uit en als we haar entourage mogen geloven, gaat zij ons in de toekomst nog verrassen. Samen met schlagerkoning Yves Segers, opkomend talent Nathan en De Zingende Ober geniet u van een avond vol muziek en entertainment!

Kaarten voor optreden + diner (stoofvlees en vol-au-vent met frietjes, groentebuffet, koffie en dessert!) kosten € 35, als u enkel de show wenst bij te wonen, betaalt u slechts € 15 in voorverkoop. Reservatie, kaarten en info via 0475 50 32 32 of Bormte 69 en Bormte 116 in Stekene. Aanvang diner om 17u, de show start om 19.30u. Voor de liefhebbers, Marco brengt zijn eigen Vlaamse songs en traditiegetrouw een ware ode aan The King. 50 jaar nadat Elvis schitterde in de show Aloha From Hawaai (11/01/1973 )brengt Marco de nummers uit die show in een echte Aloha From Hawaai jumpsuit (Made in America). Meer info op
www.marcokimsen.be

Download onze app voor Android of iOS